ADÓTANÁCSADÁSfoto___5_.jpg
A változékony hazai jogszabályi környezetben gyakran jönnek létre olyan ügyletek, melyek adózási kérdéseket, problémákat vetnek fel. Ezek helyes kezelésével nem csak a hibák és a bírság kerülhető el, de egy-egy jó ötlettel akár jelentős adómegtakarítás is elérhető.
Az ISO-FOCUS AUDIT Ügyfeleit - igényeiknek megfelelően - eseti, vagy rendszeres tanácsadással segíti bármely adónemet érintő problémájuk gyors megoldásában.
  • adótervezés, adóoptimalizálás
  • adótanácsadás magyar és külföldi cégek, magánszemélyek részére
  • adóügyi átvilágítások
  • képviselet adóügyekben
  • adóbevallások társaságok és magánszemélyek részére
Munkatársaink naprakész tudása, tapasztalata és kreativitása biztosítja Ügyfeleinknek az adótervezéssel elérhető legnagyobb versenyelőnyt a gazdasági élet bármely területén.
Az általunk végzett adóátvilágítások hozzásegítik partnereinket ahhoz, hogy az adóellenőrzés előtt megismerjék, és csökkenteni tudják adókockázataikat, ezáltal elkerülve a munkadíjunkat sokszorosan meghaladó adóbírságot, valamint a hozzá kapcsolódó késedelmi pótlékot.
 
  • Adótervezés, adóoptimalizálásfoto___26_.jpg
A pénzügyi tervek készítésével párhuzamosan végzett adótervezés feladata a gazdasági tevékenység optimális adózást elősegítő, tranzakció-szintű megtervezése, valamint olyan cégstruktúrák és elszámolási módok kialakítása, melyek folyamatosan növelik az Ön cégének értékét.
 
  • Adóügyi átvilágítások foto___8_.jpg
Az adózási rendszer gyors változásához történő alkalmazkodás, kihívások elé állít minden magyarországi vállalatot. Az adókockázatok csökkentésének egyik nemzetközileg elismert módja a cégek adózásának szakértők általi átvilágítása, amelynek révén még az NAV vizsgálata előtt fény derül a kockázatos területekre, hibákra.